Digital Pharma

Υπηρεσίες Digital Marketing

Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας για τη διαχείριση της digital εικόνας φαρμακείων!

1. Διαχείριση Social Media

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων για την προώθηση του φαρμακείου σας.

Οι κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με το κοινό σας, να προβάλετε τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Ωστόσο, η διαχείριση των social media μπορεί να είναι χρονοβόρα και πολύπλοκη. Εδώ είναι που εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά!

Τι παρέχουμε:

Με την εμπειρία μας στον τομέα επικοινωνίας και στα social media για φαρμακεία, μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη διαχείριση των προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Tο κατάλληλο πλάνο ενεργειών:

# Δημιουργία στρατηγικής:

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους σας και να δημιουργήσουμε την στρατηγική που θα αυξήσει την παρουσία και την επιρροή σας στα social media.

# Δημιουργία λογαριασμών σε Facebook και Instagram:

Θα σχεδιάσουμε για εσάς λογότυπο έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε την εταιρική σας εικόνα.

# Δημιουργία περιεχομένου κειμένων και εικόνων:

Θα δημιουργήσουμε ελκυστικό και προσαρμοσμένο περιεχόμενο για τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να προβάλετε τις υπηρεσίες σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

# Προγραμματισμένη ανάρτηση:

Θα διαχειριστούμε το πρόγραμμα ανάρτησής σας στα social media, ώστε να διατηρείτε μια συνεπή και ενεργή παρουσία στους πελάτες σας.

# Δημιουργία διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας:

Καθώς και διαγωνισμούς για να διευρύνετε αλλά και να δημιουργήσετε πιστότητα στο κοινό σας.

# Απάντηση σε σχόλια και μηνύματα:

Θα αναλάβουμε την απάντηση σε σχόλια και μηνύματα που λαμβάνετε στα social media, προσφέροντας γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

# Αναφορές και ανάλυση:

Θα παρέχουμε αναλυτικές αναφορές για την απόδοση των κοινωνικών σας δικτύων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο και να προσαρμόζετε τη στρατηγική σας ανάλογα.

2. Κατασκευή Website

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων για την προώθηση του φαρμακείου σας.

Δημιουργήστε μια επαγγελματική και αποτελεσματική ιστοσελίδα! Ένα σημαντικό μέσο για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο.

Τι παρέχουμε:

# Τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προσαρμοσμένων στο προφίλ σας ιστοσελίδων.

# Την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών SEO για τη βελτίωση της ορατότητάς σας στις μηχανές αναζήτησης.

# Την ολοκληρωμένη διαχείριση του περιεχομένου σας.

# Την παροχή συνεχούς υποστήριξης και συντήρησης.

3. Ανάπτυξη και Διαχείριση Newsletter Campaigns

Δημιουργία newsletter campaigns για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές και αποτελεσματικές καμπάνιες που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας και να αυξήσετε την απήχηση του φαρμακείου σας.

Τι παρέχουμε:

# Σχεδίαση:

Οι ειδικοί μας στον σχεδιασμό θα δημιουργήσουν μοναδικά και ελκυστικά templates για τα newsletter δημιουργώντας για εσάς ένα επαγγελματικό και αναγνωρίσιμο στυλ.

# Περιεχόμενα:

Οι συντάκτες μας θα δημιουργήσουν ενδιαφέροντα και ελκυστικά κείμενα για τα newsletter σας. Θα προσαρμόσουμε το περιεχόμενο στις ανάγκες σας, προσφέροντας πληροφορίες και ειδήσεις που θα ενδιαφέρουν τους αναγνώστες σας.

# Αποστολή:

Θα αναλάβουμε την αποστολή των newsletter στη λίστα των πελατών σας. Θα διαχειριστούμε την εγγραφή και τη διαγραφή από τη λίστα, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν τα μηνύματά σας.

# Ανάλυση:

Θα παρέχουμε αναλυτικές αναφορές για την απόδοση των newsletter campaigns σας. Θα σας παρέχουμε πληροφορίες για τον αριθμό των αναγνωσμένων μηνυμάτων (open rate), τα κλικ, των μη αναγνωσμένων και άλλα στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε την απόδοση των καμπανιών σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Newsletter

Τελευταία Άρθρα