Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Καθορίζει Βασικές Δράσεις για τη Συντονισμένη Καταπολέμηση της Covid-19

Νέο Γρήγορο Τεστ Διάγνωσης της Covid-19 σε 30 Λεπτά

admin

Προϊόν που Υπάρχει σε Εντομοαπωθητικά Σκευάσματα Προσφέρει Κάποια Προστασία Κατά της COVID-19

Τα Κρούσματα του Κορωνοϊού που δεν Έχουν Ανιχνευθεί

admin

Επιστήμονες Ανακάλυψαν Βιοδείκτες-Κλειδιά που Προβλέπουν ποιος Ασθενής Κινδυνεύει να Πεθάνει από τον Νέο Κορωνοϊό

admin

Κορωνοϊός – Νέο Αναπνευστικό Τεστ Ανιχνεύει τον Ιό σε 15 Δευτερόλεπτα

Η Μικροβιακή Αντοχή στην Ελλάδα

admin

Το Νέο Ωράριο του Φαρμακείου ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

admin

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Συλλέγει Τροφή και Κλινοσκεπάσματα για τους Αδέσποτους Φίλους μας

Τα Μέτρα στα Σχολεία Απέτρεψαν την Έξαρση της Διασποράς του SARS-CoV-2

Περισσότερα από τα Μισά Μουσεία Κινδυνεύουν να Κλείσουν λόγω των Οικονομικών Επιπτώσεων της Πανδημίας Covid-19 στη Μεγάλη Βρετανία

Evi Makavelou

Μια Καθυστέρηση Τουλάχιστον Επτά Εβδομάδων στις Χειρουργικές Επεμβάσεις σε Ασθενείς με Covid-19 Μειώνει Σημαντικά τον Κίνδυνο Μετεγχειρητικού Θανάτου τους

Evi Makavelou