Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυξημένη Μεταδοτικότητα Φαίνεται να Έχουν οι Μεταλλάξεις του Κορωνοϊού που Εντοπίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική

Η Ελλάδα η Πρώτη Χώρα που Διαθέτει Δωρεάν Self-Test – Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζουμε για τη Διαδικασία

Evi Makavelou

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Μετά τον Κορωνοϊό Εποχή

a.alefragkis

Μεγαλύτερος ο Κίνδυνος Επιπλοκών για Έγκυες με Covid-19

Γιατί να Εμπιστευτούμε το Εμβόλιο COVID-19;

Ο Κορωνοϊός Ακυρώνει Εκατομμύρια Χειρουργεία Παγκοσμίως

a.alefragkis

Οι Ιατρικές Συνταγές στο Κινητό ή Email

yoadmin

Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς – Πράξη Αγάπης

Evi Makavelou

Η Σωστή Χρήση των Κλιματιστικών για την Αποφυγή της Διάδοσης του Κορωνοϊού

yoadmin

Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα και ο Κίνδυνος Εμφάνισης Χρόνιων Παθήσεων των Πνευμόνων

yoadmin

1135 – Η Νέα Τηλεφωνική Γραμμή του ΕΟΔΥ για τον Κορωνοϊό

a.alefragkis

Οι Διαβητικοί Ασθενείς Κινδυνεύουν με Βλάβες Παρόμοιες του Γλαυκώματος

yoadmin