Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε για την Εποχή του Κρυολογήματος και της Γρίπης εν Μέσω της COVID-19

Τηλεργασία και Κίνδυνοι για τη Σωματική και Ψυχική Υγεία

Αιμοδοσία και Κορωνοϊός

Η Συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Μάχη Κατά της COVID-19

Kορωνοϊός και Aλλεργίες

yoadmin

Έγκριση Έλαβε Ένα Τεστ που Διαφοροποιεί τη Γρίπη από την Covid-19

Μητσοτάκης: Εστίαση και Άλλες Δραστηριότητες θα Περιμένουν

Evi Makavelou

Πολλά Υποσχόμενο Χάπι Μειώνει τα Εμφράγματα και τα Εγκεφαλικά έως 40%

Πρόσκληση για την Παρουσίαση του Βιβλίου του Σωτήρη Γλυκοφρύδη

yoadmin

Ο EMA Αξιολογεί το Remdesivir για Χρήση σε Ασθενείς που δεν Χρήζουν Υποστήριξης με Οξυγόνο

Θερμαινόμενο Φίλτρο Αέρα Εξουδετερώνει Άμεσα τον Κορωνοϊό

yoadmin

Η Τηλεργασία στην Εξάπλωση του Κορωνοϊού