Υγεία & Ομορφιά
Αιμίλιος Χειλάκης - Μιλά για την Περιπέτεια της Υγείας του
Lifestyle

Αιμίλιος Χειλάκης – Μιλά για την Περιπέτεια της Υγείας του

Μια εξομολόγηση που αφορούσε στην περιπέτεια της υγείας του έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης, και αναφέρθηκε στον όγκο που είχε στο κεφάλι στην ηλικία των 42 χρόνων.

Αιμίλιος Χειλάκης - Μιλά για την Περιπέτεια της Υγείας του.Καλεσμένος, λοιπόν, στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και ανοίχτηκε αρκετά.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου, αλλά όταν υπάρχει και 1% πιθανότητα να πεθάνεις, υπάρχει όντως μια πιθανότητα να πεθάνεις. Είχα έναν καλοήθη όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπου είχα έναν φοβερό γιατρό ο οποίος ήταν στο Άμστερνταμ και ήρθε εδώ πέρα στην Ελλάδα. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο. Σταμάτησε να κάνει κίνηση και το ένα μου μάτι ήταν δεν ήταν αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που το κατάλαβα, έγινε και η εγχείρηση», δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μοιράστηκε και όσα είπε στον γιατρό του σε περίπτωση που η επέμβαση δεν θα είχε επιτυχία:

«Είπα τότε στον γιατρό μου πως οτιδήποτε και αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή, είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει και μου είπε ο γιατρός ότι πρώτη φορά βλέπει ασθενή να τον ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι».

Τέλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε:

«Δεν ξεχνάς αυτήν την εμπειρία. Το κουβαλάω μέσα μου. Πρέπει να είμαστε με όσο πιο θετικό αποτύπωμα στη ζωή μας ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε επίσης πως δε μπορεί να αγαπήσει το χαρακτήρα του στις «Άγριες Μέλισσες» λόγω των αντιλήψεων του, κάνοντας παράλληλα νύξη στη πολιτική επικαιρότητα με το θέμα του εθνικοσοσιαλισμού.

www.y-o.gr

Πηγή: hellomagazine.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Κλασσικές Ρομαντικές Ταινίες

Νίκος Ευαγγελάτος – Το Αποχαιρετιστήριο Μήνυμα στον Πατέρα του

Πάμε για Γλυκό στην Koukouvaya

Ελένη Ράντου – «Το να Αναπνέεις τα Τελευταία Χρόνια Μοιάζει με Πρωταθλητισμό»

Σοφία Μουτίδου – «Με Έχουν Απειλήσει Δύο Φορές»

Smartwatch και Πλεονεκτήματα που Έχει