Υγεία & Ομορφιά
2 Βήματα για να Απαλλαγείτε από τα Περιττά Κιλά.
2 Βήματα για να Απαλλαγείτε από τα Περιττά Κιλά.
Διατροφή

2 Βήματα για να Απαλλαγείτε από τα Περιττά Κιλά

Νιώθετε συνεχώς φουσκωμένοι; Σας δίνουμε τη λύση για να απαλλαγείτε από το φούσκωμα και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας!

2 Βήματα για να Απαλλαγείτε από τα Περιττά Κιλά.

Μετά την περίοδο των μέτρων περιορισμού στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού βρεθήκατε με λίγα κιλά παραπάνω;

Το παρακάνατε με τα cheat meals και τα cheat days και βλέπετε στα social αψεγάδιαστα σώματα και σε εσάς ένα φούσκωμα που δεν λέει να φύγει;

Έχουμε καλά νέα! Καταρχάς, μην απογοητεύεστε από ψεύτικες εικόνες και κάντε υπομονή γιατί παρακάτω σας δίνουμε τη λύση να ξεφουσκώσετε και να ενεργοποιήσετε τον οργανισμό σας, ώστε να νιώσετε σύντομα υγιής και ξανά σε φόρμα με δύο απλά βήματα!

Βήμα Πρώτο

Αποτοξινωθείτε επιλέγοντας το σωστό αποσυμφορητικό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών.

Λίγα λόγια για τα αποσυμφορητικά

Προορίζονται για να βοηθούν στην απώλεια βάρους και σε αυτό που βλέπετε ως «φούσκωμα» μέσω της απομάκρυνσης παραπροϊόντων του μεταβολισμού σας και του περιττού νερού που μπορεί να έχει δεσμευτεί και να μένει στον οργανισμό, ώστε να διατηρηθεί η ομοιόσταση, καθώς η κατακράτηση συνδέεται συνήθως με μία ανθυγιεινή διατροφή πλούσια σε κακά λιπαρά και αλάτι.

Τα περισσότερα αποσυμφορητικά είναι ουσίες από φυτά και έχουν δείξει στα χρόνια μια διουρητική και αποτοξινωτική ιδιότητα.

Χαρακτηριστικά διουρητικά φυτά είναι το άνθος της κουφοξυλιάς, τα φύλλα από φραγκοστάφυλλο, ο μίσχος του κερασιού, τα φύλλα της ελιάς και η σημύδα, με τις γνωστές καθαρκτικές της ιδιότητες.

Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή κατανάλωση επαρκούς ποσότητας υγρών, όπως νερού και διάφορων τσαγιών που αποτελούν το μέσο για να αποβληθούν οι κακοί μεταβολίτες, οι τοξίνες και το αλάτι από τον οργανισμό.

Στην πράξη, για να έχει κάποιος τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να ακολουθήσει μία αγωγή 3 εβδομάδων, την οποία μπορεί να επαναλάβει, μετά από μια σύντομη διακοπή μιας εβδομάδας.

Χαρακτηριστικά διουρητικά φυτά είναι το άνθος της κουφοξυλιάς, τα φύλλα από φραγκοστάφυλλο, ο μίσχος του κερασιού, τα φύλλα της ελιάς και η σημύδα, με τις γνωστές καθαρκτικές της ιδιότητες.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και αν δεν επιλέξετε κάποιο διουρητικό προϊόν, το να πίνετε αρκετό νερό μέσα στην ημέρα και κατά προτίμηση όχι κατά τη διάρκεια του φαγητού και όχι αμέσως πριν και αμέσως μετά το γεύμα σας, και να προσέχετε την περιεκτικότητά του σε αλάτι (νάτριο), σίγουρα βοηθάει στο «ξεφούσκωμα».

Ο καφές επίσης έχει διουρητικές ιδιότητες και βοηθάει στην πέψη, οπότε μπορείτε να τον επιλέγετε μέσα στην ημέρα, πάντα με μέτρο.

Επίσης, να σας πούμε ότι η παγίδα με τον καφέ και τα κιλά είναι η ζάχαρη που βάζετε μέσα που δεν την υπολογίζετε σαν θερμίδες, αλλά θα κάνει τη διαφορά αν την αφαιρέσετε.

Το να βάζετε μαύρη ζάχαρη είναι το ίδιο επιβλαβές.

Επιλέξτε στέβια σαν γλυκαντικό ή το να προσθέτετε λίγο γάλα με χαμηλά λιπαρά αν δεν μπορείτε πιείτε τον καφέ σας σκέτο!

Βήμα δεύτερο

Επιλέξτε λιποδιαλύτες όπως καφείνη και συνεφρίνη για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αλλά μην περιμένετε να σας κάψουν τα κιλά που πήρατε, και από το συγκεκριμένο σημείο που θέλετε.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Καλύτερες Τροφές για το Πρωινό Γεύμα

Evi Makavelou

Σταφύλια – Όλα τα Οφέλη που Προσφέρουν

Evi Makavelou

Λόγοι που το Άμυλο Είναι Σημαντικό

Evi Makavelou

5 Τροφές – Σύμμαχοι στην Καλύτερη Όραση

a.alefragkis

Βιταμίνες που Χρειάζεται ο Οργανισμός Ανάλογα την Ηλικία

a.alefragkis

Τι να Τρώτε Όταν Κάνει Κρύο;

Evi Makavelou

Μύθοι και Αλήθειες Γύρω από το Μέλι

a.alefragkis

Διατροφή και Άσκηση για Καλή Υγεία

Όλα Όσα θα Θέλατε να Γνωρίζετε για το Γιαούρτι

yoadmin

Γιατί Πρέπει να Πίνετε Πολύ Νερό και τον Χειμώνα;

Evi Makavelou

Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση – Τροφές που Ανακουφίζουν

Evi Makavelou

Διατροφική Μαγιά – Ποια Οφέλη Έχει για την Υγεία;

a.alefragkis