Υγεία & Ομορφιά
Balayage - Μια Τεχνική για Όλα τα Μαλλιά
Balayage - Μια Τεχνική για Όλα τα Μαλλιά
Γυναικεία μόδα

Must See Balayage Για Όλα Τα Χρώματα Μαλλιών

Balayage για όλα τα χρώματα μαλλιών: must see looks για ξανθά, καστανά,αλλά και κόκκινα μαλλιά, που θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

Η Γαλλική τεχνική στην βαφή μαλλιών που έχει αφήσει αρκετά πίσω της το ombre, δεν χρησιμοποιεί αλουμινόχαρτα ή κουκούλα και έχει σκοπό να δώσει στα μαλλιά μας περισσότερο φυσικές ανταύγειες, που φαίνονται σαν να έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο και όχι με παραδοσιακές τεχνικές βαφής.

Must See Balayage Για Όλα Τα Χρώματα Μαλλιών.

Οι περισσότερες γυναίκες πλέον το προτιμούν γιατί απαιτεί λιγότερη συντήρηση, άρα έχει και λιγότερο κόστος, ενώ το γεγονός πως γύρω από το πρόσωπο μπορείς να διατηρείς τους φυσικούς σου τόνους, το κάνει ακόμη περισσότερο φυσικό.

Επιπλέον, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς και την τεχνική που θα επιλέξει ο/η hairstylist, μπορείς να αποκτήσεις ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα που συνδυάζει αρκετούς διαφορετικούς τόνους, κάτι το οποίο εφαρμόζεται καλύτερα σε καστανή βάση. Δες παρακάτω balayage looks για καστανά, ξανθά και κόκκινα μαλλιά και πάρε ιδέες για το επόμενο δικό σου χρώμα.

Κοκκινωποί, ξανθοί, caramel αλλά και ash τόνοι, όλοι δείχνουν πολύ εντυπωσιακοί σε καστανή ακόμη και σε μαύρη χρωματική βάση μαλλιών, ενώ αν έχεις και shaggy κούρεμα, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό.

Στις ξανθές βάσεις μπορείς να δώσεις ένα sunkissed αποτέλεσμα, ενώ στα κόκκινα μπορείς να πειραματιστείς με χάλκινες, ξανθές αλλά και παστέλ ροζ αποχρώσεις. Το σίγουρο είναι, πως το balayage ενδείκνυται για κυματιστά και σγουρά μαλλιά, αφού τους δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση και κίνηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άθρο στο https://www.thecover.gr/balayage-must-see-looks-for-all-haircolors/

Πηγή: The Cover, Must See Balayage Για Όλα Τα Χρώματα Μαλλιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Φθινοπωρινά Σύνολα των Παριζιάνων για Άψογες Εμφανίσεις

Πώς να Φορέσετε Τζιν στο Ρεβεγιόν;

12 Πλεκτά Φορέματα για τον Οκτώβρη

5 Outfits που θα Φοράς από το Πρωί ως το Βράδυ

10 Συνδυασμοί με Φθινοπωρινά και Καλοκαιρινά Κομμάτια

Τα πιο Iδιαίτερα Floral Oλόσωμα Mαγιό

Ανοιχτό Γαλάζιο ή Αλλιώς Baby Blue – Πώς θα το Φορέσετε Καλύτερα

6 Φθινοπωρινά Κομμάτια που Αξίζει να Έχεις

7 Χτενίσματα για Κοντά Μαλλιά που θα σε Ανανεώσουν

Φθινόπωρο 2021 – Η Μεγαλύτερη Τάση στις Φούστες

10 Τρόποι να Δώσετε Όγκο στα Λεπτά Μαλλιά

5 Shoe Trends που θα Ορίσουν το Φθινόπωρό μας