Υγεία & Ομορφιά
Μίκης Θεοδωράκης - Απαγορεύτηκε στον Νίκο Κουρή να Χρησιμοποιεί το Επίθετό του
Μίκης Θεοδωράκης - Απαγορεύτηκε στον Νίκο Κουρή να Χρησιμοποιεί το Επίθετό του
Lifestyle

Μίκης Θεοδωράκης – Απαγορεύτηκε στον Νίκο Κουρή να Χρησιμοποιεί το Επίθετό του

Με προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο, απαγορεύεται στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα Μίκης Θεοδωράκης με επίκληση ότι είναι γνήσιο τέκνο του.

Μίκης Θεοδωράκης - Απαγορεύτηκε στον Νίκο Κουρή να Χρησιμοποιεί το Επίθετό του.Η διαταγή απαγορεύει να χρησιμοποιεί το επίθετο «Θεοδωράκης» και η αίτηση των ασφαλιστικών θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έχει στραφεί εις βάρος του 54χρονου άνδρα ο οποίος υποστηρίζει πως είναι γιος εκτός γάμου του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

Η κ. Θεοδωράκη στην αίτησή της, υποστηρίζει ότι ο Νίκος Κουρής «Αυτοπροβάλλεται και αναμειγνύεται σε διάφορες εκδηλώσεις και καταστάσεις της ρέουσας κοινωνικής ζωής ως ο γιός του Μίκη Θεοδωράκη. Εμφανίζεται ως πρόσωπο γόνος ενός Πνευματικού ανθρώπου που έχει αναγνωρίσει η υφήλιος, δήθεν εκπρόσωπος και συνεχιστής της Ιστορίας και του βάρους του μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη, προσποιούμενος ότι εκπροσωπεί όλη την οικογένειά του και δη εμένα και χρησιμοποιεί το επίθετο «Θεοδωράκης» ως απόρροια σχέσης πατρός προς τέκνο, επιχειρώντας να προσδώσει κύρος και βαρύτητα στο πρόσωπό του, και συγχρόνως να προσδώσει κύρος και ποιότητα στην εκδήλωση που συμμετέχει, αλλά συγχρόνως προσπαθώντας να προσχωρήσει και να εγκριθεί από την οικογένεια του μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη. Σε κάθε περίπτωση αποβλέπει στη δημιουργία κληρονομικού δικαιώματος επί κάθε στοιχείου της κληρονομιαίας περιουσίας του αποβιώσαντος».

«Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης», ανέφερε σε δηλώσεις της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη ο Νίκος Κουρής βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να παραστεί στη διαδικασία.

Μάλιστα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε διατεθειμένος να προχωρήσει άμεσα σε τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί και τυπικά πως είναι γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

www.y-o.gr

Πηγή: tovima.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναγιώτα Βλαντή – Μιλά για Πρώτη Φορά για τον Σύζυγό της

Evi Makavelou

Λάουρα Νάργες – Η Αποκάλυψη της Σχέσης της Με το Χρήστο Σαντικάι

Evi Makavelou

Ο Πούμπουρας Πήγε για Καρτ με τη Μητέρα του – Άφωνη η Μενεγάκη

Evi Makavelou

Τρόποι για να Χαλαρώσετε πριν τον Ύπνο

Evi Makavelou

Πάνος Ιωαννίδης – Δεν Φαντάζεστε τι Δουλειά Έκανε πριν Γίνει Σεφ

Evi Makavelou

5 Βήματα για την Ιδανική Πρωινή Ρουτίνα

Evi Makavelou

Γενέθλια για τη Μαρία Σάκκαρη – Η Ευχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η Τρυφερή Φωτογραφία

Evi Makavelou

Περτούλι – Ένας Ορεινός Παράδεισος

Evi Makavelou

Choureal – Το Πρώτο Tailor Made Προφιτερόλ της Αθήνας

Evi Makavelou

Τα Σπουδαία και τα Απαίσια Πράγματα για το Στοίχημα στο Διαδίκτυο

4 Κλασικές Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

Evi Makavelou

Τρόποι να Αυξήσετε την Παραγωγικότητά σας

Evi Makavelou