Υγεία & Ομορφιά
Το πιο Διάσημο Καλαμάκι της Αθήνας
Lifestyle

Το πιο Διάσημο Καλαμάκι της Αθήνας

Ο «Χρηστάρας» είναι παλιός στο χώρο κι έχει ψήσει εκατοντάδες χιλιάδες καλαμάκια.

Το πιο Διάσημο Καλαμάκι της ΑθήναςΑπό μικρό παιδί κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) ψήνει και ταΐζει τους εκατοντάδες πελάτες του που πηγαίνουν στο μαγαζί του, ακόμα κι από τον Πειραιά.

Τι κάνει, όμως, τόσο ξεχωριστό το σουβλάκι σε καλαμάκι που θέλεις να καταναλώνεις μέχρι να φωνάξει «ΣΤΟΠ» το στομάχι σου;

Ο Χρηστάρας κρατάει το μυστικό του καλά φυλαγμένο, ενώ ακόμα και η γυναίκα και τα παιδιά του που βρίσκονται στην εξυπηρέτηση του μαγαζιού δεν γνωρίζουν την προεργασία που κάνει χρόνια τώρα φτιάχνοντας το πιο λαχταριστό σουβλάκι της Αθήνας.

«Χρηστάρα, πιάσε άλλα 10 καλαμάκια…»

Έτσι «κόλλησε» ο τίτλος του μαγαζιού.

Ο Χρήστος έγινε… Χρηστάρας κι όλοι τρώμε και λέμε «γεια στα χέρια του».

Κάθε μεσημέρι ώρες πριν ανοίξει το μαγαζί για το κοινό, ο Χρηστάρας φτιάχνει τα κρέατα της ημέρας.

Κάθε μέρα, μόνος του, μπαίνει στον μικρό του «ναό» και κάνει τα μαγικά του.

Δεν γούσταρε ποτέ ετοιματζίδικα κρέατα.

Και κάθεται και τα… «πλέκει» ένα ένα κομμάτι στα καλαμάκια του.

Το ίδιο κάνει και στο κεμπάπ και στο κοτόπουλο και στα παϊδάκια, αλλά και στον γύρο.

Ο «Χρηστάρας» δεν αστειεύεται με τα κρέατα του και θέλει να είναι μόνος του όταν τα φτιάχνει.

Είναι το δικό του μικρό τελετουργικό που λίγες ώρες αργότερα κάνει τους εκατοντάδες πελάτες του να υποκλίνονται στην… σουβλακάρα του, την γυράρα του, τις τετραξονικές μπριζολάρες του, αλλά και την σαντουιτσάρα του.

Έτσι είναι ο Χρηστάρας.

Γουστάρει να τα κάνει όλα grande και να απολαμβάνουν οι πελάτες του τα καλούδια του.

Ο «Χρηστάρας» είναι παλιός στο χώρο και έχει ψήσει εκατοντάδες χιλιάδες καλαμάκια.Ακόμα και το τζατζίκι… σπιτικό.

Αλλά εδώ θα σας την χαλάσουμε.

Την συνταγή την έχει η γυναίκα του Χρηστάρα και το τζατζίκι του είναι όπως αυτό που μας έφτιαχνε η μάνα μας στα παιδικά μας χρόνια και για δυο ημέρες το νιώθεις στο στόμα σου!

Μιλάμε για τζατζίκι αποθέωση.

Πριν πας να παραλάβεις πάρε καλού κακού ένα τηλέφωνο για να μην περιμένεις.

Καλό είναι πριν αποφασίσεις να περάσεις από το μαγαζί του στην οδό Δεξαμενής & Θεοτοκοπούλου 57 στην Μεταμόρφωση Αττικής, να πάρεις ένα τηλέφωνο για να βάλει στα κάρβουνα και τα δικά σου καλαμάκια, γιατί σίγουρα πριν από εσένα έχουν παραγγείλει ήδη καμιά 100αριά και άλλοι πελάτες.

Πηγή: tromaktiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς Έκανε το Ντεμπούτο της στο Κόκκινο Χαλί των Καννών

Τα Καλύτερα Οφέλη από το Self Care

Evi Makavelou

Ιωάννα Τούνη – Σάλος στο Twitter Μετά τη Δήλωσή της

Evi Makavelou

Σταμάτης Κραουνάκης – Το Εξώδικο στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τη Μαρινέλλα

Evi Makavelou

Νάντια Μπουλέ – Πρώτη Έξοδος Μετά τον Ερχομό της Κόρης της

Evi Makavelou

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Μιλά για την Τηλεοπτική Συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού

Evi Makavelou

Εκδρομή στη Γραφική Παύλιανη

Evi Makavelou

Charlize Theron – Γιόρτασε τα 46 Γενέθλιά της στην Ελλάδα

Evi Makavelou

Δάνης Κατρανίδης – Διαψεύδει τα Δημοσιεύματα για την Υγεία του

Evi Makavelou

Άκης Πετρετζίκης – Παντρεύεται ο Κορυφαίος Σεφ

Evi Makavelou

Γιατί μια Γυναίκα Θέλει να Είναι Single;

Evi Makavelou

Τάσος Νούσιας – Γιατί Είπε Όχι στις «Άγριες Μέλισσες»

Evi Makavelou