Υγεία & Ομορφιά
Σεξ

6 Επικίνδυνα Αντικείμενα των Οποίων η Χρήση δεν Συνιστάται Κατά τη Διάρκεια του Σεξ

Το να υπάρχει φαντασία στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν είναι κακό. Αρκεί οι φαντασιώσεις να πραγματοποιούνται με ασφάλεια!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για διάφορα ατυχήματα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 6 αντικείμενα των οποίων η χρήση είναι άκρως επικίνδυνη!

6 Επικίνδυνα Αντικείμενα των Οποίων η Χρήση δεν Συνιστάται Κατά τη Διάρκεια του Σεξ.

1. Φρούτα και λαχανικά

Συνιστάται η αποφυγή των φρούτων και των λαχανικών κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Εκτός από τα διάφορα ατυχήματα που μπορούν να συμβούν, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι με τη διείσδυση ενός ξένου σώματος, οι σφιγκτήρες συστέλλονται πιο έντονα με κίνδυνο να απορροφήσουν μέσα σας το ξένο σώμα…περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και μόλις το ξένο σώμα περάσει το «κατώφλι», μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο να το αποσύρετε μόνοι σας.

Επιπλέον, τα φρούτα και τα λαχανικά φέρουν αρκετές φορές στην επιφάνειά τους υπολείμματα από φυτοφάρμακα και μικροοργανισμούς… τους οποίους κανείς δεν θα ήθελε να διεισδύσουν μέσα του.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους κινδύνους, είναι συνεπώς καλύτερο να παραμένετε στα γνωστά sex toys που πωλούνται στην αγορά.

2. Μπαταρίες

Οι μπαταρίες είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που οι γιατροί στα έκτακτα περιστατικά εντοπίζουν… σε περιοχές όπου δεν θα έπρεπε να βρίσκονται. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, εκφράζουν οι ειδικοί!

Μάλιστα, οι μορφές AA και AAA των μπαταριών συγκαταλέγονται στα πιο συχνά αντικείμενα που εξήχθησαν από τον ανθρώπινο ορθό.

Ο κίνδυνος μόλυνσης είναι πολύ μεγάλος όταν εισάγονται ξένα αντικείμενα στο ορθό, ενώ μια τέτοια διείσδυση δύναται να βλάψει επίσης τους εσωτερικούς ιστούς. Όσο για την μπαταρία καθαυτή, μπορεί να απελευθερώσει τοξικές ουσίες και να προκαλέσει ερεθισμούς που μπορεί να έχουν χειρότερες συνέπειες.

Μεταξύ των αντικειμένων που εξέπληξαν κατά καιρούς τους ειδικούς στις μονάδες των έκτακτων περιστατικών, είναι τα μπουκάλια.

3. Μπουκάλια και άλλες συσκευασίες

Μεταξύ των αντικειμένων που εξέπληξαν κατά καιρούς τους ειδικούς στις μονάδες των έκτακτων περιστατικών, είναι τα μπουκάλια, μπουκάλια μπύρας, νερού, συσκευασίες αποσμητικών, σαμπουάν, κ.λπ.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι συσκευασίες μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό κατά τη διείσδυση, κι αυτό επειδή μπορούν να φτάσουν μέχρι τη διάτρηση των εντερικών τοιχωμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν ράμματα και προληπτική κολοστομία.

Αυτό σημαίνει ότι, για ένα χρονικό διάστημα, ο «ασθενής» θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με μια σακούλα που συλλέγει τα περιττώματά του, προκειμένου να μην κοπούν τα ράμματα.

4. Γυάλινα αντικείμενα

Το γυαλί, όπως όλοι γνωρίζουν, μπορεί να σπάσει. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, προκειμένου να μην κοπείτε. Αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που το γυάλινο αντικείμενο σπάσει…ενώ έχει εισαχθεί στο ορθό ή στον κόλπο;

Το ερώτημα μπορεί να φαίνεται παράλογο, αλλά προκύπτει αρκετά συχνά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Τις περισσότερες φορές, τα γυάλινα αντικείμενα αφορούν γυάλινα μπουκάλια που εισάγονται σε αυτά τα ευαίσθητα μέρη.

Η άμεση έλξη του αντικειμένου δεν θα πρέπει να επιχειρείται, καθώς αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και το αντικείμενο μπορεί να σπάσει, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στο εντερικό τοίχωμα, εξηγούν οι ειδικοί.

Η μέθοδος εξαγωγής που χρησιμοποιείται είναι η εξής: με τη χρήση δύο καθετήρων, οι ειδικοί δημιουργούν ένα κενό στο ορθό, ωθώντας το εύθραυστο αντικείμενο προς την πλησιέστερη έξοδο.

5. Διάφορα αντικείμενα διακοσμητικά

Η διακόσμηση του σπιτιού σας, είναι πάντοτε ευχάριστη. Αλλά αυτό μερικές φορές υπερβαίνει τα όρια! Αυτή είναι η περίπτωση του κ. Α., 51 ετών, ο οποίος επισκέφθηκε μέσα στη νύχτα τη μονάδα των έκτακτων περιστατικών στο νοσοκομείο Χ. Ο λόγος; Επειδή δεν μπόρεσε να αφαιρέσει ένα βάζο από το ορθό του.

Όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί, ο κατάλογος των αντικειμένων που εισάγονται στα στόμια των ασθενών τους είναι μακρύς και ποικίλος, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι οικιακά αντικείμενα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, είχε εισάγει αρκετές φορές το ίδιο βάζο… για λόγους προσωπικής σαρκικής απόλαυσης και το είχε αποσύρει χωρίς δυσκολία. Προσπαθώντας όμως αυτή τη φορά να εξαγάγει το αντικείμενο, ο ατυχής άνθρωπος επιδείνωσε την κατάστασή του και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί, ο κατάλογος των αντικειμένων που εισάγονται στα στόμια των ασθενών τους είναι μακρύς και ποικίλος, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι οικιακά αντικείμενα.

6. Μολύβια, στυλό…

Αν και όχι τόσο συχνά, τα μολύβια και τα στυλό είναι μεταξύ των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται… για να προσφέρουν ευχαρίστηση. Λόγω σχήματος, τα αντικείμενα αυτά είναι πολύ πιο εύκολο να «χαθούν» κατά τη διείσδυσή τους και ακόμη πιο περίπλοκο να ανακτηθούν.

Μπορεί τα μολύβια και τα στυλό να μην είναι επικίνδυνα, όταν χρησιμοποιούνται για τον καθημερινό γνωστό σκοπό τους, αλλά μπορεί να τραυματίσουν σε μεγάλο βαθμό εάν γίνει η απόπειρα διείσδυσής τους… εκεί που δεν πρέπει!

Σε περίπτωση που ένα τέτοιο αντικείμενο… εξαφανιστεί μέσα στον κόλπο ή το ορθό, θα πρέπει ο ασθενής να αναισθητοποιηθεί από τους ειδικούς προκειμένου να αφαιρεθεί το ξένο σώμα που μπορεί πιθανότατα να τρυπήσει το έντερο.

Η αναισθησία, λοιπόν, είναι αναγκαία, λόγω του υπερβολικού πόνου που προκαλείται κατά την εξαγωγή, και επειδή θα πρέπει να ρυθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι εντερικοί σπασμοί.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να σας παρακολουθεί ένας ειδικός, για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητος ο οποιοσδήποτε κίνδυνος!

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Λόγοι Πίσω από την Απώλεια Επιθυμίας για Σεξ

Evi Makavelou

Σεξ Χωρίς τη Χρήση Προφυλακτικού

7 Ενδιαφέρουσες Πληροφορίες για την Κλειτορίδα που Πιθανότατα δεν Γνωρίζετε

Πρώτη Φορά Σεξ με Νέο Σύντροφο – Τι να Κάνετε

Evi Makavelou

Ενισχύστε τη Σεξουαλική σας Επιθυμία μέσω της Διατροφής

Σεξ – Πείτε Όχι Χωρίς να Καταστρέψετε τη Σχέση σας

Evi Makavelou

Οι Αιτίες που Μπορεί να Κρύβονται Πίσω από την Κολπική Φαγούρα

Editor6 pharma

Ερωτική Έλξη – Πώς θα την Προκαλέσετε;

Evi Makavelou

Πώς να Βελτιώσετε τη Σεξουαλική σας Ζωή όταν Είστε σε Μακροχρόνια Σχέση

Editor6 pharma

Τι να Κρατήσετε από το Σεξ της Καραντίνας

Evi Makavelou

Αντικειμενικές Αλήθειες για τη Σεξουαλική Ζωή

Evi Makavelou

Πώς να Ενισχύσετε την Επιθυμία σας για Σεξ; – Video