Υγεία & Ομορφιά
ΣεξΣεξουαλικότητα

6 Πράγματα που Πρέπει να Δοκιμάσετε Πριν τα 50

Η ηλικία των 40 έχει περάσει… έχετε ήδη βιώσει πολλές εμπειρίες, τα παιδιά σας έχουν μεγαλώσει, η σχέση σας έχει ακμάσει, αλλά λαχταράτε κάτι ακόμα στη ζωή σας…

Ανακαλύψτε τι θα μπορούσατε να δοκιμάσετε προτού γίνετε 50!

6 Πράγματα που Πρέπει να Δοκιμάσετε Πριν τα 50.1.Στους δυο… ο τρίτος «χωρεί»!

Είναι μια από τις πιο κοινές φαντασιώσεις των ανδρών, αλλά λίγα ζευγάρια κάνουν τη θεωρία πράξη. Και όμως: μπορεί να είναι μια εμπειρία που μπορεί να φέρει μια νέα διάσταση στη σχέση σας.

Πώς θα το κάνετε;

  • Εάν είστε σε μια σχέση, θα πρέπει να το αποφασίσετε μαζί ώστε να καταλήξετε στο άτομο που θα σας ενώσει στα «πονηρά» παιχνίδια σας. Είναι συχνά προτιμότερο να επιλέξετε κάποιον που γνωρίζετε λίγο, αν όχι καθόλου, για να αποφευχθεί η διαστρέβλωση των σχέσεών σας από αυτήν τη νέα οικειότητα. Η φιλία δυσκολεύεται να ανακάμψει από μια τέτοια εμπειρία γενικά.
  • Εάν είστε ανύπαντροι, η ερώτηση αυτή δεν τίθεται, αφού θα πρέπει απλώς να επισκεφθείτε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο γνωριμιών για να αναλάβετε τον ρόλο του τρίτου.

Ωστόσο: είναι σημαντικό να συζητηθεί εάν πρόκειται για κοινή επιθυμία, ώστε να μην το μετανιώσει κανείς ποτέ.

2.Χρησιμοποιήστε ένα δονητή

Η χρήση ερωτικών παιχνιδιών σε ένα ζευγάρι διεγείρει τη λίμπιντο. Οι δονητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γυναίκες όπως και στους άνδρες στον πρωκτό. Όσο υπάρχει η ευχαρίστηση και οι νέες αισθήσεις, όλα είναι δυνατά, εξηγούν οι ειδικοί!

Τίποτα καλύτερο λοιπόν από το να τα δοκιμάσετε για να απογειώσετε τον έρωτα και το πάθος!

Πώς θα το κάνετε;

Εφαρμόστε λίγο λιπαντικό στο «παιχνίδι» σας. Οι κινήσεις πρέπει να είναι αργές και ασκώντας μια ελαφριά πίεση. Και μην αποθαρρύνεστε: μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες για να βρείτε τη σωστή θέση και τη σωστή πίεση.

Ίσως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τις χειροπέδες που πάντοτε φαντασιωνόσασταν, για έξτρα απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ.

3.Δεμένα χέρια και κλειστά μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ

Ίσως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τις χειροπέδες που πάντοτε φαντασιωνόσασταν, για έξτρα απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε κατά γράμμα τα ερωτικά παιχνίδια των 50 αποχρώσεων του γκρι, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ερωτικά παιχνίδια.

Τα δεμένα πόδια και χέρια δεμένα απογειώνουν τις υπόλοιπες αισθήσεις. Τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν δεν χρειάζεται να είναι πολύ ανθεκτικά. Ο στόχος είναι απλώς η δημιουργία της αίσθησης της κυριαρχίας, όχι ο πόνος! Η καλύτερη στάση για να ξεκινήσετε είναι η ιεραποστολική.

4.Σεξ σε δημόσιο χώρο

Πώς θα το κάνετε;

O στόχος είναι να κάνετε σεξ σε ένα μέρος διαφορετικό από το συζυγικό κρεβάτι. Εδώ, η φαντασία μπορεί να οργιάσει: από το ασανσέρ, στο αυτοκίνητο, στις τουαλέτες του αεροπλάνου, στο γραφείο, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και την κατάλληλη ενδυμασία, προτιμώντας π.χ. μια φούστα, γιατί θα χρειαστείτε αρκετή ευκολία στις κινήσεις σας για να κάνετε σεξ όπου επιθυμείτε.

5.Παιχνίδια ρόλων στο σεξ

Πώς θα το κάνετε;

Ξεκινήστε επιλέγοντας τους ρόλους που θα υποδυθείτε στο παιχνίδι! Στη συνέχεια δημιουργήστε μια ιστορία. Ντυθείτε και μπείτε στο «πετσί» του ρόλου σας!

Για να αυξήσετε την επιθυμία: μπορείτε να στείλετε με SMS ένα μήνυμα… δίνοντας μερικές λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Όσο περισσότερο λεπτομερείς είστε, τόσο το καλύτερο! Μην διστάσετε να εκφράσετε τις φαντασιώσεις σας.

Φυσικά, για να προβείτε σε αυτά τα παιχνίδια ρόλων είναι σημαντικό το ζευγάρι να είναι αρκετά εξοικειωμένο μεταξύ του, χωρίς φόβους και ανασφάλειες για την κρίση του άλλου!

6.Σοδομισμός

Το πρωκτικό σεξ είναι μια στιγμή ευχαρίστησης για τον άνδρα, και αυτό επειδή ο σφιγκτήρας του πρωκτού είναι πιο στενός από τον κόλπο. Συνεπώς, η πίεση είναι μεγαλύτερη στο πέος, γεγονός που αυξάνει την ευχαρίστηση για τον άνδρα.

Για τις γυναίκες, αυτές οι αισθήσεις είναι διαφορετικές από το κολπικό σεξ.

Πώς θα το κάνετε;

Ο πρωκτός είναι μια ευαίσθητη περιοχή. Πριν δοκιμάσετε το «πείραμα», ξεκινήσετε λιπαίνοντας τον πρωκτό με ένα κατάλληλο προϊόν που μπορείτε να προμηθευτείτε από το φαρμακείο, γιατί σε αντίθεση με τον κόλπο, η πρωκτική περιοχή δεν λιπαίνει φυσικά. Δοκιμάστε να εισαγάγετε για αρχή ένα δάχτυλο πριν εισχωρήσετε το πέος, για να χαλαρώσετε τον σφιγκτήρα. Οι κινήσεις εμπρός και πίσω πρέπει να παραμένουν απαλές.

Συμβουλή: είναι σημαντικό να το θέλουν και οι δύο, και να μην υπάρχει βιασύνη, ώστε να γίνει η πρέπουσα προετοιμασία, να επιλεχθούν τα κατάλληλα ερωτικά παιχνίδια και να επιλεχθεί μια άνετη στάση.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Απαγορευτικές Φράσεις κατά τη Διάρκεια του Σεξ

yoadmin

Οι Τρόποι που ο Οργασμός Βοηθάει το Δέρμα

Evi Makavelou

Μύθοι και Αλήθειες για το Σεξ στη Μέση Ηλικία

Evi Makavelou

Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τις Καλοκαιρινές Κολπίτιδες

Editor6 pharma

Καλό Σεξ – Πώς Μπορεί να Ολοκληρωθεί Καλύτερα

Evi Makavelou

Τι να Κάνετε Όταν η Σεξουαλική σας Ζωή δεν σας Ικανοποιεί

Editor6 pharma

Πώς το Σεξ Συνδέεται με την Αντιγήρανση

Evi Makavelou

Τι να Κρατήσετε από το Σεξ της Καραντίνας

Evi Makavelou

Γυναικεία Αυτοϊκανοποίηση – Γνωρίστε τα Οφέλη της

Evi Makavelou

3 Στάσεις για Μέγιστη Απόλαυση σε Περιπτώσεις Μικρού Μεγέθους

Η Αυτοϊκανοποίηση Κάνει Καλό στην Υγεία

a.alefragkis

Πώς να Ενισχύσετε την Επιθυμία σας για Σεξ;

Evi Makavelou