Υγεία & Ομορφιά
Ερωτικά Χάδια που Αξίζει να Δοκιμάσετε...
ΣεξΣεξουαλικότητα

Ερωτικά Χάδια που Αξίζει να Δοκιμάσετε…

Κατά τη διάρκεια του σεξ, τα ερωτικά χάδια πολλές φορές παραμελούνται, ενώ άλλες φορές δεν λαμβάνουν την έκταση που θα έπρεπε να έχουν…

Elgydium - για ένα υγιές χαμόγελο
Alopexy – Ο Σύμμαχός σου για να Αντιμετωπίσεις την Τριχόπτωση!

Ας δούμε όμως μερικά ελάχιστα γνωστά ερωτικά χάδια που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ με το έτερον σας ήμισυ!

5 Ελάχιστα Γνωστά Ερωτικά Χάδια που Αξίζει να τα Δοκιμάσετε.

Οι θηλές

Το πιο αποτελεσματικό χάδι στις αρσενικές ή θηλυκές θηλές, θυμίζει θα λέγαμε τον θηλασμό ενός νεογέννητου μωρού. Το χάδι αυτό αυξάνει αυτόματα το επίπεδο διέγερσης, τη στύση στους άνδρες και την κολπική λίπανση στις γυναίκες.

Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, οι θηλές είναι μια ερωτογενής ζώνη που μερικές φορές είναι πολύ παραμελημένη, αλλά είναι γνωστή εδώ και αιώνες.

Ο ίδιος ο Λεονάρντο ντα Βίντσι φαντάστηκε ότι υπήρχε μια σύνδεση, ένα αγγείο μεταξύ των θηλών και του πέους, και στην πραγματικότητα το σχεδίασε…

Η διέγερση των θηλών προκαλεί την έκκριση οξυτοκίνης, την ορμόνη που ενεργοποιεί τόσο τον οργασμό όσο και την αποβολή του γάλακτος κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Τα μικρά χείλη

Τα μικρά χείλη στις γυναίκες συχνά… παραμελούνται από τον σύντροφό τους, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν μία πολύ ισχυρή ερωτογενής ζώνη.

Ως μέρος των προκαταρκτικών, ο σύντροφος μπορεί με τα δάχτυλά του να αρχίσει να χαϊδεύει απαλά τα μικρά χείλη της συντρόφου του, στην αρχή αργά και στη συνέχεια πιο γρήγορα, ασκώντας παράλληλα ολοένα και περισσότερη πίεση.

Το πρήξιμο των χειλέων που δημιουργείται από τη ροή του αίματος, ως ακόλουθο του ερεθισμού, επιτρέπει στα μικρά χείλη να παίξουν τον ρόλο τους… σχηματίζοντας μια ωραία χοάνη που θα βοηθήσει τη διείσδυση του πέους.

Κολπικός οργασμός… στους άνδρες;

Οι γυναίκες μπορούν να επιτύχουν δύο τύπους οργασμών, κολπικό ή κλειτοριδικό. Το ίδιο και οι άνδρες! Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι όμοιος με τον οργασμό ενός άνδρα, που προκαλείται δηλαδή από τη διέγερση του πέους.

Τα μικρά χείλη στις γυναίκες συχνά… παραμελούνται από τον σύντροφό τους, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν μία πολύ ισχυρή ερωτογενής ζώνη.

Ο κολπικός οργασμός στους άνδρες μπορεί να επιτευχθεί με τη διέγερση του άξονα του πέους, και πιο συγκεκριμένα με τη διέγερση της κορυφής του πέους. Χρειάζεται προσοχή βέβαια σε αυτό το σημείο, καθώς είναι πολύ ευαίσθητο. Θα πρέπει λοιπόν τα χάδια σας να είναι πολύ απαλά και να μην ασκείται ιδιαίτερη πίεση.

Έτσι λοιπόν οι άνδρες μπορούν να βιώσουν έναν διαφορετικό οργασμό. Σημειώστε ότι μια άλλη περιοχή στους άνδρες, λιγότερο εύκολα προσβάσιμη, θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό που μοιάζει με κολπικό οργασμό. Ποια είναι αυτή; O προστάτης, ο οποίος είναι προσβάσιμος μόνο μέσω του πρωκτού…

Ενδοκολπικά χάδια

Το εσωτερικό του γυναικείου κόλπου είναι μια πολύ ερωτογενής ζώνη, πλούσια σε αισθητήρες ευχαρίστησης. Είναι επίσης μια περιοχή με πολύ διαφορετικές ευαισθησίες ανάλογα με την κολπική μορφολογία.

Έτσι, τα χάδια καθιστούν δυνατή την εξερεύνηση και την ανακάλυψη των πιο «αντιδραστικών» περιοχών της συντρόφου! Για μερικές γυναίκες, η περιοχή αυτή είναι το εσωτερικό του κόλπου, για άλλες είναι το διάσημο σημείο G, για άλλες το πίσω μέρος του κόλπου ή ακόμα και το κάτω μέρος του κόλπου, κ.λπ.

Και φυσικά, επειδή μια γυναίκα είναι πάντοτε πολύπλευρη, οι πιο ευαίσθητες περιοχές της μπορούν να ποικίλλουν ανάλογα με τη στιγμή, τη διάθεση ή τη στάση του σώματος…

Και μετά επίσης ανάλογα με τον τρόπο διέγερσης, αν δηλαδή είναι τρυφερός, απαλός, γρήγορος, αργός, βαθύς, δονούμενος, κ.λπ. Συμπερασματικά, κάθε ερωτογενής ζώνη αντιδρά με τον δικό της τρόπο. Έτσι, περνώντας πολύ χρόνο σε αυτές τις περιοχές, θα εξερευνήσετε και θα ανακαλύψετε πολλά!

Το «εσωτερικό άγγιγμα»

Το να ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, είναι από μόνο του μία συνεχής απόλαυση και ευτυχία!

Και αυτό ισχύει, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει οργασμός. Για να αυξήσετε την ευχαρίστηση της συνύπαρξής σας, μπορείτε να προβείτε σε μία εσωτερική ανταλλαγή αγγιγμάτων.

Για να το κάνετε αυτό, αφού «φωλιάσετε» στο κρεβάτι, θα πρέπει ο άνδρας να διεισδύσει το πέος του στον κόλπο της γυναίκας και ακολούθως να μείνουν ακίνητοι.

Έπειτα, η γυναίκα συστέλλει το περίνεό της και σφίγγει τα κολπικά τοιχώματά της, προκαλώντας έτσι ένα απαλό «εσωτερικό άγγιγμα» στο πέος του συντρόφου της.

Στη συνέχεια, ο άνδρας παίρνει τη σκυτάλη και με τη σειρά του προκαλεί μυϊκή σύσπαση του πέους, χαϊδεύοντας το εσωτερικό του γυναικείου κόλπου.

Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε στην αρχή είναι το μπρος-πίσω!

Αυτή η πρακτική έχει δύο θετικά στοιχεία: αρχικά επιτυγχάνει την επιβράδυνση της εκσπερμάτωσης για τους άνδρες και στη συνέχεια αυξάνει το συναισθηματικό «δέσιμο», την αγάπη και την τρυφερότητα στο ζευγάρι. Όσο περισσότερο διαρκούν αυτά τα «εσωτερικά αγγίγματα», τόσο πιο έντονος θα είναι και ο οργασμός… και για τους δύο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μυστικά για Αξέχαστο Σεξ

Evi Makavelou

Τα Μυστικά για Υγιή Σεξουαλική Ζωή στην Εμμηνόπαυση

Συμβουλές για Καλύτερο Σεξ

Evi Makavelou

Συμβουλές για Σωστή Υγιεινή και Περιποίηση της Ευαίσθητης Περιοχής

Editor6 pharma

Ποια Στάση στο Σεξ Είναι Κατάλληλη για Κάθε Τρίμηνο της Εγκυμοσύνης

a.alefragkis

Αντισύλληψη – Οι πιο Συνηθισμένοι Μύθοι που δεν Πρέπει να Πιστεύετε

Τα Οφέλη που Αποκομίζετε από τη Σεξουαλική Επαφή

Evi Makavelou

Σεξ στα Όρθια, Τολμήστε το!

Το Σπέρμα και οι Ευεργετικές Ιδιότητές του

Editor6 pharma

Πώς θα Ενισχύσετε την Πεσμένη σας Λίμπιντο

yoadmin

Γυναικεία Σεξουαλικότητα και πώς να τη Βελτιώσετε

Editor6 pharma

Όλα Όσα Θέλετε να Γνωρίζετε για τη Βαζεκτομή

a.alefragkis