Υγεία & Ομορφιά
Σεξ

Σεξ στα Όρθια, Τολμήστε το!

Εκτός από το κρεβάτι, υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας για σεξ.
Και δεν χρειάζεται να είστε ακροβάτης για να τις εφαρμόσετε!

Στο γραφείο, στο αεροπλάνο, στο δάσος… το σεξ εκτός κρεβατιού τροφοδοτεί πολλές φαντασιώσεις, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες. Μην μένετε στις ιδέες και στις φαντασιώσεις! Ήρθε η ώρα να κάνετε τη θεωρία… πράξη! Όχι μόνο θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και από την κλασική ρουτίνα, αλλά επιπλέον θα ζήσετε νέες εμπειρίες και θα βιώσετε διαφορετικές αισθήσεις.

Προσοχή όμως! Το σεξ στα όρθια επιτρέπει πολύ ευαίσθητες γωνίες διείσδυσης, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση αλλά και δυσφορία.

Για να αποφύγετε τα… ατυχήματα, ακολουθήστε τον οδηγό.

Σεξ στα Όρθια, Τολμήστε το!

Δοκιμάστε τις εξής στάσεις

Μεταξύ των πολλών στάσεων του σεξ, ορισμένες απαιτούν να είστε όρθιοι.

Ας ξεκινήσουμε με την πιο κλασική: ο άνδρας και η γυναίκα στέκονται στα δυο τους πόδια, και η γυναίκα, έχοντας από πίσω της τον άνδρα σκύβει ελαφρώς μπροστά και προς τα κάτω.

Όσο ο άνδρας θα βρίσκεται από πίσω σας όρθιος, ζητήστε του να σας κρατάει από τη μέση. Η στάση αυτή είναι αρκετά ξεκούραστη και για τους δύο και σίγουρα θα τον ξετρελάνει. Παράλληλα μπορείτε να συντονίζετε τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.

Μια άλλη στάση, την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε και χωρίς να είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι ή μυώδεις, είναι η εξής: σκαρφάλωσε στην αγκαλιά του άνδρα και τύλιξε τα πόδια σας στη μέση του. Ο άντρας μπορεί να σας κρατά από τους γλουτούς για επιπρόσθετη στήριξη.

Εάν είστε αρκετά ευέλικτες, μπορείτε να ανασηκώσετε τα πόδια σας επάνω στους ώμους του, για βαθύτερη διείσδυση. Αυτή η στάση, η οποία γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο, σας επιτρέπει να συντονίζεστε στον ίδιο ρυθμό και να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον κατά τη σεξουαλική επαφή.

Η ίδια στάση μπορεί να εφαρμοστεί και έχοντας μόνο το ένα πόδι γύρω από τη μέση του άνδρα. Επειδή όμως η στάση αυτή μπορεί να κουράσει τον άνδρα μετά από αρκετή ώρα, προτείνεται να εφαρμόζεται κοντά στο κρεβάτι ή στον καναπέ… για παν ενδεχόμενο!

Άλλη μια στάση που μπορεί να εφαρμοστεί στα όρθια… είναι η εξής:

O άνδρας στέκεται στα δύο του πόδια και εσείς ξαπλώνετε με την πλάτη επάνω στην επιφάνεια ενός τραπεζιού ή ενός γραφείου. Ανασηκώνετε τα πόδια σας ψηλά και τα ακουμπάτε πάνω στου ώμους του συντρόφου σας. Η απόλαυση, είναι εγγυημένη και για τους δύο!

Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί ελάχιστη ευλυγισία από τη γυναίκα και επιτρέπει στον άνδρα να δίνει τον ρυθμό. Εκτός από τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης, ο άνδρας μπορεί να ανοίγει ή να κλείνει τα πόδια της συντρόφου του, ανάλογα με τα συναισθήματά του.

Η στάση του καροτσιού, είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα στάση, η οποία όμως απαιτεί μυϊκή δύναμη και από τον άνδρα αλλά και από τη γυναίκα. Στη στάση αυτή, η γυναίκα ξαπλώνει με το στήθος στο πάτωμα, στηριζόμενη στα δύο της χέρια, σαν να κάνει push ups.

Ο άνδρας ανασηκώνει ψηλά τους γοφούς της συντρόφου του… σαν να κρατά ένα καρότσι! Η στάση αυτή απαιτεί αρκετή μυϊκή δύναμη, αλλά είναι μια ευκαιρία για να δοκιμάσετε νέες σεξουαλικές αισθήσεις. Σε περίπτωση που αυτό σας φαίνεται αδύνατο να εφαρμοστεί, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις άλλες στάσεις για σεξ στα όρθια!

Ποια είναι τα κατάλληλα μέρη;

Ποια είναι τα κατάλληλα μέρη;

Εάν δεν είστε αθλητικοί τύποι ή αρκετά ευέλικτοι, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και τις αντοχές σας. Σε αυτήν την περίπτωση είναι προτιμότερο να παραμείνετε στο σπίτι για να κάνετε σεξ όρθιοι. Και επειδή η πτώση μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη, σας προτείνουμε να έχετε κάποιο μαξιλάρι στο πάτωμα ή έστω ένα στρώμα γυμναστικής σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούργια μέρη, όπως π.χ. η πισίνα, η οποία επιτρέπει στο ζευγάρι να δοκιμάσει αρκετές στάσεις του σεξ, λόγω της άνωσης από το νερό.

Τέλος, οι λιγότερο «ριψοκίνδυνες» ή απαιτητικές στάσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορα μέρη. Το να κάνετε σεξ στα όρθια ακουμπώντας τη σύντροφό σας σε έναν τοίχο, είναι μια καλή αρχή για να εξασκηθείτε!

Προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν

Για να κάνετε σεξ στα όρθια, θα πρέπει αρχικά να βεβαιωθείτε ότι οι προσδοκίες σας είναι εφικτές. Οι στάσεις αυτές απαιτούν μέτρια μυϊκή δύναμη και αντοχή, και από τον άνδρα αλλά και από τη γυναίκα, όπως είδαμε.

Επιπλέον, είναι καλύτερα να μην έχετε κάποιο θέμα υγείας, πόνο στην πλάτη ή τραυματισμένες αρθρώσεις, καθώς οι συγκεκριμένες στάσεις μπορεί να επιδεινώσουν μία κατάσταση ή έναν τραυματισμό.

Επομένως, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας και να μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές σας!

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Οφέλη που Αποκομίζετε από τη Σεξουαλική Επαφή

Evi Makavelou

Οικειότητα κατά τη Διάρκεια του Σεξ – Πώς να την Αποκτήσετε

Evi Makavelou

Όσα δεν Αρέσουν στους Άντρες Σχετικά με το Σεξ

Evi Makavelou

Τι να Κρατήσετε από το Σεξ της Καραντίνας

Evi Makavelou

6 Συμβουλές για να Ανακτήσετε την Επιθυμία σας για Σεξ

Σεξ στα 40 – Τι Πρέπει να Ξέρετε

Evi Makavelou

Συμβουλές για Καλύτερο Σεξ

Evi Makavelou

Τα Οφέλη του Σεξ για την Υγεία σας

Τι Πρέπει να Αποφεύγετε να του Κάνετε την Ώρα του Σεξ

Evi Makavelou

Μυστικά για να Απογειώσετε το Σεξ με τον Σύντροφό σας

Evi Makavelou

Πώς θα Κάνετε Καλύτερο Σεξ μετά την Καραντίνα

Evi Makavelou

5 Tips που θα Εκτοξεύσουν τη Λίμπιντο