Υγεία & Ομορφιά
Οι Φαντασιώσεις ως Μέρος της Σεξουαλικής Ζωής
Σεξουαλικότητα

Οι Φαντασιώσεις ως Μέρος της Σεξουαλικής Ζωής

Οι φαντασιώσεις είναι μέρος της σεξουαλικής ζωής. Δεν είναι μόνο δημιουργήματα της φαντασίας σας, καθώς ο ρόλος τους συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στον ερωτικό τομέα. Οπότε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε ντροπή για τις φαντασιώσεις σας!

Το σημαντικότερο είναι να κατανοήσετε τον ρόλο των φαντασιώσεων, ώστε να τις εντάξετε με έναν όμορφο και υγιή τρόπο στην ερωτική σας ζωή.

Οι Φαντασιώσεις ως Μέρος της Σεξουαλικής ΖωήςΟι φαντασιώσεις τροφοδοτούν τη μακροπρόθεσμη επιθυμία

Μήπως σας δίνεται η αίσθηση μερικές φορές ότι η σεξουαλική σας ζωή είναι… λίγο μονότονη και βαρετή; Ίσως να το έχετε βιώσει αυτό το συναίσθημα, ίσως και να μην το έχετε βιώσει ποτέ!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φαντασιώσεις σάς επιτρέπουν να εμπλουτίζετε τη σκέψη σας και τη ζωή σας με έναν απλό και ευχάριστο τρόπο.

Οι φαντασιώσεις είναι θα λέγαμε η καθημερινή τροφή της ερωτικής επιθυμίας. Για να παραμείνει η φλόγα αναμμένη στον ερωτικό τομέα, η αλήθεια είναι πως οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι απαραίτητες!

Οι φαντασιώσεις προβλέπουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση

Η φαντασίωση δεν είναι απλώς να φαντάζεσαι καταπληκτικές ερωτικές σκηνές.

Φαντασίωση είναι να σκέφτεστε και να σκηνοθετείτε την επόμενη σεξουαλική σας επαφή με τον/τη σύντροφό σας και όλα όσα θέλετε να κάνετε.

Μπορεί να είναι μία νέα στάση του σεξ ή ένα παιχνίδι ρόλων…

Όποια και αν είναι η φαντασίωσή σας, το μόνο σίγουρο είναι πως και μόνο που θα αρχίσετε να σκέφτεστε ερωτικά σενάρια, είναι σαν να βάζετε το πρώτο λιθαράκι σε μία σκέψη που μελλοντικά θα γίνει πράξη. Ουσιαστικά, προετοιμάζετε το «έδαφος»… και το απολαμβάνετε!

Οι φαντασιώσεις ως αφετηρία της επιθυμίας

Ο/η σύντροφός σας θέλει να κάνετε σεξ και εσείς δεν έχετε όρεξη; Κανένα πρόβλημα αν έχετε ήδη μία μικρή και πονηρή φαντασίωση στον εγκέφαλό σας έτοιμη προς χρήση!

Ανοίξτε το συρτάρι των φαντασιώσεων και θα δείτε τα μαγικά να «ξεδιπλώνονται» από μόνα τους.

Πρώτα λοιπόν προηγείται η φαντασίωση και στη συνέχεια ακολουθεί η διέγερση και η ερωτική πράξη. Και αυτή είναι η πραγματική μαγεία! Η φαντασία σας, επιτρέπει να συνδέσετε τα συναισθήματά σας μεταξύ τους.

Η φαντασίωση είναι απόλαυση… από μόνη της!

Η σεξουαλική ευχαρίστηση προκαλεί τον οργασμό; Σίγουρα, αλλά όχι μόνο αυτή.

ο να έχεις ένα μέσο για να πυροδοτήσεις την ερωτική διάθεση και να χαίρεσαι που αντιλαμβάνεσαι στο σώμα σου τα αποτελέσματα αυτής της ερωτικής ονειροπόλησης, είναι ήδη από μόνο του μια ευχαρίστηση… υπό τον όρο φυσικά ότι την εκτιμάτε και τη θεωρείτε ως σημάδι σεξουαλικής υγείας!

Η φαντασίωση αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση

Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, μερικές φορές ο ενθουσιασμός βρίσκεται στα ύψη, ενώ άλλες φορές στα «τάρταρα»! Η φαντασίωση λοιπόν σας επιτρέπει να αυξήσετε τη σεξουαλική σας διάθεση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Καθ’ αυτόν τον τρόπο έχετε στα χέρια σας και στο μυαλό σας τη «συνταγή» για να είστε πάντοτε συντονισμένοι ως ζευγάρι, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου η ερωτική σας διάθεση είναι λίγο πεσμένη… επηρεάζοντας ορισμένες σωματικές λειτουργίες.

Οι φαντασιώσεις μπορούν να προκαλέσουν οργασμό

Μπορεί να υπάρχει επιθυμία για σεξ, μπορεί η διάθεση να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του, αλλά αυτό που πυροδοτεί τον οργασμό είναι ένα μικρό κλικ. Το κλικ αυτό μπορεί να προέλθει από μια λέξη, μια χειρονομία, μια κίνηση, αλλά και από μια ερωτική σκέψη… με άλλα λόγια από μια φαντασίωση.

Αυτή η φαντασίωση είναι επομένως μερικές φορές απαραίτητη για την αφύπνιση του οργασμού.

Και όταν ένα άτομο γνωρίζει καλά το σώμα του, μπορεί, κάνοντας έκκληση σε αυτήν τη φαντασίωση, να αποφασίσει την ακριβή στιγμή που θα βιώσει τον οργασμό.

Αντίθετα, μπορεί να αποφύγει αυτήν τη φαντασίωση από τη σκέψη του/της, για να καθυστερήσει τη στιγμή της κορύφωσης!

Οι φαντασιώσεις αποκαλύπτουν τις κρυφές πτυχές σας

Ένα όφελος των φαντασιώσεων είναι να αποκαλύπτουν τις κρυφές πτυχές του εαυτού σας… που μερικές φορές ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε!

Και αυτό επειδή ουσιαστικά η φαντασίωση αποτελεί μια πολύ οικεία και καλά κρυμμένη πλευρά του εαυτού σας. Κατά κάποιον τρόπο λοιπόν σας δείχνει πώς λειτουργεί η σεξουαλικότητά σας.

Συχνά οι φαντασιώσεις μαρτυρούν τις ερωτικές σας εμπειρίες και προέρχονται από συναισθηματικές και σεξουαλικές αναμνήσεις που έχουν αφήσει το σημάδι τους επάνω σας.

Έτσι, οι φαντασιώσεις μαρτυρούν την ιστορία της ζωής σας στον ερωτικό τομέα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστημονικά Αποδεδειγμένα Οφέλη που Έχει το Σεξ για την Υγεία

Οι πιο Ερωτογενείς Ζώνες

5 Δικαιολογίες για να Αποφύγετε το Σεξ με τον Σύντροφό σας

6 Συμβουλές για να Ανακτήσετε την Επιθυμία σας για Σεξ

Τροφές που δεν Πρέπει να Τρως πριν το Σεξ

Σεξ – Τα Λάθη που δεν Πρέπει να Κάνουν οι Γυναίκες

Σεξ Χωρίς τη Χρήση Προφυλακτικού

Μυστικά για να Κάνετε το Σεξ που Πάντα Ονειρευόσασταν

Ξηρός Οργασμός και Αιτίες

Προφυλακτικά και HPV

Πεσμένη Ερωτική Διάθεση – Συμβουλές και Λύσεις

10 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε για τα Μικρά Χείλη!