Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα Ταξίδι στις Ιαματικές Πηγές της Avène

yoadmin

Κορωνοϊός – Η Αντίδραση τής Ευρωπαϊκής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας

yoadmin

Καλά Νέα για τους Φίλους του Καφέ!

Η Τηλεργασία στην Εξάπλωση του Κορωνοϊού

Χρυσή Διάκριση για τις Ιατρικές Μάσκες Προσώπου SynMask by Syndesmos

Υποκατάστατα Ζάχαρης – Ποια Αυξάνουν τον Καρδιαγγειακό Κίνδυνο;

Κοκτέιλ Δύο Αντισωμάτων Μειώνει το Ιικό Φορτίο σε Ασθενείς με Ήπια έως Μέτρια Covid-19

Τι Προσέχουμε για να μην μας Προδώσει η Καρδιά μας στο Κρύο

Δεκαπλάσια η Θνησιμότητα από Covid-19 στις Χώρες με Πολλούς Υπέρβαρους και Παχύσαρκους

Evi Makavelou

Το Υποψήφιο Εμβόλιο Κατά του Νέου Κορωνοϊού της Sinovac Φέρεται να Εγκρίθηκε για Επείγουσα Χρήση

Πυρετός, Παρακολούθηση και Διαγνωστική Παραπομπή

Κορωνοϊός – Νέος Καινοτόμος Κυτταρικός Βιοαισθητήρας για την Υπερταχεία Ανίχνευση του Ιού

yoadmin