Υγεία & Ομορφιά
Αντί για προκαταρκτικά παιχνίδια που θα διεγείρουν τον σύντροφό σας ακόμα περισσότερο, δοκιμάστε μερικές τεχνικές χαλάρωσης.
Σεξ

Πώς Μπορεί να Κρατήσει το Σεξ Περισσότερη Ώρα

Το σεξ μπορεί να το απολαμβάνει ένα ζευγάρι για περισσότερη ώρα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για περισσότερους και πιθανώς καλύτερους οργασμούς.

Διαβάστε ορισμένα σίγουρα κόλπα για να αυξήσετε τη διάρκεια του σεξ.

Βοηθήστε τον σύντροφό σας να χαλαρώσει

Αντί για προκαταρκτικά παιχνίδια που θα διεγείρουν τον σύντροφό σας ακόμα περισσότερο, δοκιμάστε μερικές τεχνικές χαλάρωσης που θα μειώσουν το άγχος του και θα τον βοηθήσουν να ελέγχει καλύτερα το σώμα του και κατά συνέπεια την εκσπερμάτισή του.

Κάντε του μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή της κοιλιάς και ψηλά στο στήθος και στην πλάτη για να χαλαρώσει.

Βάλτε ένα ποτήρι κρασί

Το αλκοόλ μπορεί να καταστείλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα οι αισθήσεις να ατονούν και η εκσπερμάτιση να καθυστερεί.

Το κόκκινο κρασί περιέχει ρεσβερατρόλη που ενισχύει τις ορμόνες του σεξ, οι οποίες συμβάλλουν σε ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Ακολουθήστε τη μέθοδο της αποσυμπίεσης

Η τεχνική αυτή αν γίνει σωστά, μπορεί να κάνει τον σύντροφό σας να συγκρατείται κάθε φορά που φτάνει στο σημείο να εκσπερματίσει.

Λίγο πριν φτάσει στην κορύφωση, απομακρύνετέ τον και σφίξτε με το χέρι σας απαλά το κεφάλι του πέους του για λίγα δευτερόλεπτα.

Έτσι θα καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση χωρίς να μειώσετε τη διέγερση.

Το κόκκινο κρασί περιέχει ρεσβερατρόλη που ενισχύει τις ορμόνες του σεξ.

Ανεβείτε από πάνω

Αν σας αρέσει να είστε από πάνω για άμεση κλειτοριδική επαφή, συνεχίστε έτσι, μιας και αυτή η στάση σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ρυθμό και την ταχύτητα της σεξουαλικής πράξης.

Επομένως μπορείτε να αποφεύγετε τις έντονες ρυθμικές κινήσεις που θα τον οδηγήσουν πιο γρήγορα στην εκσπερμάτιση.

Επιπλέον με τη στάση αυτή, ακόμα κι αν ο σύντροφός σας έρθει πρώτος σε οργασμό, θα παραμείνει για αρκετά δευτερόλεπτα μετά σε στύση, οπότε έτσι μπορεί να προλάβετε κι εσείς άλλη μία κορύφωση.

Χρησιμοποιήστε προφυλακτικά με επιβραδυντικό

Μπορεί να μη χρησιμοποιείτε προφυλακτικά, κυρίως αν είστε σε μόνιμη σχέση, αλλά μπορούν να παίξουν ρόλο στην επιβράδυνση του σεξ ειδικά αν περιέχουν κάποια επιβραδυντική ουσία.

Αν δε θέλετε καθόλου προφυλακτικό, αναζητήστε απλά το επιβραδυντικό τζελ, με το οποίο μπορείτε να κάνετε ελαφρές μαλάξεις στο πέος του, ώστε να καθυστερήσετε τη στιγμή της κορύφωσης.

Φέρτε τον σε οργασμό πριν το σεξ

Αν ο σύντροφός σας δεν κρατιέται αλλά βλέπετε ότι δεν θα φτάσετε σε οργασμό πριν από εκείνον, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον βοηθήσετε να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Έτσι θα τον προετοιμάσετε για έναν δεύτερο γύρο πιο ολοκληρωμένο, κατά τον οποίο θα ευχαριστηθείτε και οι δύο το σεξ περισσότερο.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φαντασιώσεις – Είναι ή δεν Είναι Φυσιολογικές;

Τι Είναι ο Κολπικός Έρπης και πώς θα τον Αποφύγετε

Editor6 pharma

Τι να Κάνετε Όταν η Σεξουαλική σας Ζωή δεν σας Ικανοποιεί

Editor6 pharma

Μυστικά για να Κάνετε το Σεξ που Πάντα Ονειρευόσασταν

Evi Makavelou

Σεξ και Εγκυμοσύνη – Ποιες Είναι οι Ιδανικότερες Στάσεις

Τα Συνηθέστερα Προβλήματα που Αντιμετωπίζουν Άντρες και Γυναίκες στο Σεξ

Editor6 pharma

Σας Λέμε ΤΙ ΔΕΝ Ισχύει για το Σπέρμα σας

Editor6 pharma

Εμβολιασμός κατά του Κορωνοϊού και Σεξ – Πόσο Ασφαλής Είναι

Evi Makavelou

Πώς να Βελτιώσετε τη Σεξουαλική σας Ζωή όταν Είστε σε Μακροχρόνια Σχέση

Editor6 pharma

Σεξ και Μακροζωία

Evi Makavelou

Οι Αιτίες για τον Πόνο Κατά τη Διάρκεια του Σεξ

9 Μαθήματα για Καλύτερο Σεξ